Miloš Vasić - Sarajevo Digital Marketing

Miloš Vasić

milos vasic

Miloš Vasić

facebook-icon twitter-icon linkedin-icon instagram-icon
milos.vaskez@gmail.com

Biografija

Moja preduzetnička priča počinje još kada sam kao mali tjerao moju mamu da plete narukvice koje sam posle prodavao svojim drugarima u osnovnoj školi. Taj biznis je bio kratkog daha, nisam znao kako da uradim „scale“ 🙂

Prvi ozbiljniji susret sa poslovanjem okušam sa svojih 20 godina, tačnije u februaru 2010. godine. Tada otvaram fast food objekat u mom rodnom Blacu, koji i dan danas odlično posluje. U međuvremenu redali su se razni biznisi, neki veoma uspješno a neki i dosta neuspješno, u svakom slučaju, više od 8 godina ozbiljnog iskustva je iza mene.

U julu 2017. prvi put čujem za dropšiping biznis, mjesec dana svakodnevno čitam o tome i u avgustu pokrećem svoj prvi online shop. Tada ponovo dobijam osjećaj poput onog kada sam kao klinac jedva čekao da odem u školu i prodam svoje narukvice.

Ne želim sebe da nazivam expertom, ali mogu da kažem da imam uspešnu radnju koja generiše prodaje od oko 5000$ mesečno. S obzirom da sam potrošio skoro 20.000$ na facebook reklamiranje, mogu da kažem da imam itekako dovoljno iskustva i znanja koje bih mogao da prenesem budućim ili postojećim dropšiperima.

Trenutno je vrlo aktuelna dropšiping akademija kojoj je pristupilo oko 200 polaznika do sada. Ova akademija koncepirana je tako da vam pruži SVE što vam treba kako bi mogli samostalno da se bavite dropšipingom. Napravljena je korak po korak, od nule pa do prve prodaje

„Učini ono što možeš, sa onim što imaš, tu gdje jesi“ T. Ruzvelt

Predavanja od Miloš Vasić